Kvällsmeny – torsdag till lördag från 16.00
Välkommen att njuta av en god middag på plats i restaurangen eller ta med som take away.
Vill du säkra din plats? Boka enkelt bord direkt här på sidan där bokningen är inne i restaurangen (köket stänger kl 20 på torsdagar och kl 21 fredag - lördag). Du kan också ringa oss på 0411-17150 eller mejla till info@grandensmat.se
Snacks / förrätter
Saltrostad majs
45
Marconamandlar
45
Oliver nocellara
45
Wontonstrips sour cream & onion
45
Grändens bröd med egenkärnat smör
69
Vitlöksbröd
skånsk lagrad ost
59
Ost & chark (lagom för två personer)
ost, chark, oliver, fröknäcke, marmelad
149
Carpaccio på ryggbiff
lökchutney, brynt smöremulsion, pommes allumettes, hasselnötter
139
Poké bowls
Chiliglaserad nattbakad fläsksida
ris, rawslaw, sojabönor, picklad rödlök, mango, sjögräs, wasabifärskost, wasabiärtor, chilimajonnäs, wontonstrips sour cream & onion, koriander, sesamfrön
195
Räkor med ananaschutney
ris, rawslaw, sojabönor, picklad rödlök, gröna blad, chilimajonnäs, salladslök, koriander, sesamfrön
195
Tataki på ryggbiff
ris, rawslaw, sojabönor, rödlök, sjögräs, gröna blad, ponzumajonnäs, jordnötter, salladslök, koriander, sesamfrön
195
Baba ganoush med betor
ris, picklad rödkål, sojabönor, rödlök, gröna blad, granatäpple, dukkah, hasselnötter, friterat libabröd, dill, sesamfrön
195
Långkok/varmrätter
Lamm ”porchetta”
rödvinsbrässerad salsiccia, svamp, lökchutney, savoykål, potatispuré
299
Halstrad röding
skaldjurssås, savoykål, kålrot, äpple, pommes allumettes, dill, potatispuré
299
Bakad getost
pumpa, plommon, lökchutney, sultanrussin, dukkah, hasselnötter, salvia
269
Köttbullar
gräddsås, pressgurka, potatis, lingon
195/99
= Glutenfritt.
= Laktosfritt.
= Vegetariskt.
Allergier? Fråga oss gärna vad maten innehåller.
All kött och fågel kommer från Sverige.





