Kvällsmeny – torsdag till lördag från 16.00

Välkommen att njuta av en god middag på plats i restaurangen eller ta med som take away.
Vill du säkra din plats? Boka enkelt bord direkt här på sidan där bokningen är inne i restaurangen (köket stänger kl 20 på torsdagar och kl 21 fredag - lördag). Du kan också ringa oss på 0411-17150 eller mejla till info@grandensmat.se

Snacks / förrätter

Saltrostad majs
45

Marconamandlar
45

Oliver nocellara
45

 Wontonstrips sour cream & onion
45

Grändens bröd med egenkärnat smör
69

Vitlöksbröd
skånsk lagrad ost
59

Ost & chark (lagom för två personer)
ost, chark, oliver, fröknäcke, marmelad
149

Carpaccio på ryggbiff
lökchutney, brynt smöremulsion, pommes allumettes, hasselnötter
139


Poké bowls

Chiliglaserad nattbakad fläsksida
ris, rawslaw, sojabönor, picklad rödlök, mango, sjögräs, wasabifärskost, wasabiärtor, chilimajonnäs, wontonstrips sour cream & onion, koriander, sesamfrön
195

Räkor med ananaschutney
ris, rawslaw, sojabönor, picklad rödlök, gröna blad, chilimajonnäs, salladslök, koriander, sesamfrön
195

Tataki på ryggbiff
ris, rawslaw, sojabönor, rödlök, sjögräs, gröna blad, ponzumajonnäs, jordnötter, salladslök, koriander, sesamfrön
195

Baba ganoush med betor  
ris, picklad rödkål, sojabönor, rödlök, gröna blad, granatäpple, dukkah, hasselnötter, friterat libabröd, dill, sesamfrön
195


Långkok/varmrätter

Lamm ”porchetta”
rödvinsbrässerad salsiccia, svamp, lökchutney, savoykål, potatispuré
299

Halstrad röding
skaldjurssås, savoykål, kålrot, äpple, pommes allumettes, dill, potatispuré
299

Bakad getost 
pumpa, plommon, lökchutney, sultanrussin, dukkah, hasselnötter, salvia
269

Köttbullar
gräddsås, pressgurka, potatis, lingon
195/99

 

 = Glutenfritt.  = Laktosfritt. = Vegetariskt.
Allergier? Fråga oss gärna vad maten innehåller.
All kött och fågel kommer från Sverige.