En, två eller trerätters? Kvällsmenyn serveras från klockan 16 torsdag till lördag och kan även tas med hem som take away.

FÖRRÄTTER

Gratinerad getost
sallad, picklad rödlök, päron, björnbärsvinägrett, valnötter

90

Vitlöksbröd
med skånsk prästost

70

Chark & ost från Skåne med knäcke, färskostkräm, oliver

85

POKÉ BOWLS

Yuzumarinerad lax
ris, rawslaw, picklad rödlök, sojabönor, mango, pak choi, shiitke, koriandermajonnäs, sesamfrön, koriander

155

 

Pumpahummus på smörbönor
ris, rawslaw, picklad rödlök, sojabönor, shiitake, senapsfrön, fröknäcke, grönkål, koriandermajonnäs, koriander

155

 

Chiliglaserad nattbakad fläsksida
ris, rawslaw, picklad rödlök, sojabönor, mango, srirachamajonnäs, wasabiärtor, sjögräs, rotfruktschips, sesamfrön, koriander

155


TILL BARNEN

Köttbullar
gräddsås, pressgurka, färskpotatis, lingon

70

Alla rätter går även att få som barnportion.

LÅNGKOK/GRYTOR

Oxkind
jordärtskockspuré, spetskål, bönor, picklade kantareller, hasselnötsvinägrett

195

 

Bakad jordärtskocka
jordärtskockspuré, spetskål, bönor, picklade kantareller, hasselnötsvinägrett, grönkål

 

185

Fiskgryta med lax och räkor
rödcurry, limeblad, ingefära, kokosgrädde

125

 

Chili på högrev från Blentarp
smetana, picklad rödlök, koriander

120

 

Linsgryta med skånsk halloum
spiskummin, chili, koriander, pumpakärnor, picklad rödlök, smetana

120

 

DESSERTER

Oreokladdkaka med grädde

55

Crème brûlée

55

Hallonsorbet med prosecco (18 år)

65

Äppelkaka vanilj och färskost

48

Tryffel med choklad, flingsalt

25

Allergier? Fråga oss gärna om vad maten innehåller.