På Grändens mat arrangerar vi underhållande kvällar med standup, musik, föreläsningar kombinerat med god mat.

I afton dansk med Mikael Neumann & god mat

11 januari kl. 18

Musik och humor blandas och garneras med mera musikaliskt seriösa inslag. Vi får höra kända gamla swinglåtar, visor, nordisk folkmusik, artistimitationer, monologer och roliga nya sångtexter som handlar om allt från ålder, mat, trafik till texter om livet. Texterna har Mikael till största delen skrivit själv, men vi får också höra texter och musik av bla. pappa Ulrik och Åke Cato.

Kvällen inleds med att vi äter en god varmrätt som ingår i priset (ej dryck).

Köp din biljett här: Nortic

475/person

Lars Yngve håller truten & god mat

17 januari kl.18

Mångsysslaren, författaren, inspiratören, idésprutan och föreläsaren Lars Yngve blandar allvar och humor, roar och oroar, och berättar om sin morfar, Nils-Ude, sitt skrivande, sin dialekt och sina tankar. Lars Yngve har en egen stående monter på Ystad konstmuseum med allt han skrivit om Nils-Ude. Kanske han säger några ord om den omtalade, flitigt citerade, kulturtidningen Nya Upplagan som levde sju år på landsbygden men som även kom ut i Stockholm. Kom i tid, nytvättade och nykammade och gör er redo för att skratta minst en gång under hans framträdande. Bråckband är dock inget tvång under hans framträdande.

Kvällen inleds med att vi äter en god varmrätt som ingår i priset (ej dryck).

Köp din biljett här: Nortic

475/person

Om våra underhållningskvällar

Biljetter kan endast köpas via Nortic och är ej personliga. Köpta biljetter kan ej återköpas. Företagare? Då kan du köpa biljetter via faktura på Nortic.