Julbord & dans till eBand i Smedstorp

24 november kl. 18.00 (SLUTSÅLT)
25 november kl. 18.00 (SLUTSÅLT)

Vi öppnar en pop-up restaurang! Under två dagar bjuder vi in till julbord i Smedstorps medborgarhus. Vi dukar upp vårt magnifika julbord på buffé med allt vad du kan förvänta sig av det kalla, varma och det söta. Till maten underhåller eBand med snapsvisor och annat skoj. När vi alla är mätta och belåtna bryter vi borden och ger möjlighet till dans.

795/person

Om vårt julbord i Smedstorp

I priset ingår julbord, underhållning och dans till eBand, välkomstdrinken Vintermumma, stilla vatten och kaffe till efterrätt. Övrig dryck, alkoholfri som alkohol köper man på plats. Vi har fullständiga rättigheter. Det innebär att det inte är tillåtet att ta med egen dryck. Dryckesbiljetter köpes på plats. Vill du beställa dryckesbiljetter innan kan du göra det genom att mejla din beställning till ekonomi@grandensmat.se

Har du allmänna frågor om kvällen? Mejla då ekonomi@grandensmat.se så besvarar vi de så snabbt som möjligt. Biljetter kan endast köpas via Nortic och är ej personliga. Du sitter tillsammans med de du har köpt biljetter. Köpta biljetter kan ej återköpas. Företagare? Då kan du köpa biljetter på faktura via Nortic.