Vill du bli en del av ett framgångsrikt köks team? Grändens mat är en populär restaurang i Ystad som behöver utöka köks teamet. Just nu söker vi en kock för en tillsvidare tjänst.

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen och vill vara en del av vårt framgångsrika team. Tillsammans hjälps vi åt för att komma med nya idéer för att utveckla restaurangen med de bästa smakupplevelserna.

För oss är det viktigt med närproducerade svenska råvaror. Vi serverar poké bowls, långkok, al a carte, fräscha drinkar och riktigt god fika. Vi har öppet både dagtid, kvällstid och helger vilket innebär att arbetstiderna varierar.

I en fantastisk miljö med en av Ystads mysigaste uteserveringar kommer du arbeta med ett härligt gäng i ett högt tempo där alla hjälps åt i ett lag. Hos oss är gästen i fokus och vi vill skapa en wow- upplevelse.

Men vi är mer än bara en restaurang – vi är en samlingsplats. Här arrangeras även dryckesprovningar, stand up och konserter i en miljö med anor från 1600-talet. Vill du vara en del av detta? Tveka inte, sök redan idag.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!