Äntligen dags för nyår och god mat till det. Nedan har du värmeinstruktioner för vår trerättersmeny.
Smaklig spis!

FÖRRÄTT

Värm blinierna i ugnen 2 min 150 grader.
Ta ut blinierna och lägg upp på tallrik.
Lägg på cashewnötsvinägretten och gurkspettet.
Lägg på tre klickar med smetana och toppa med dill.

Samma gäller för vegetarisk alternativ.

VARMRÄTT

Ta ut köttet och arancini från kylen 1 timme före servering så det blir rumstempererat.
Sätt ugnen på 175 grader.
Sätt in köttet och arancinin i ugnen i 10 minuter.
Koka upp såsen under tiden i gryta.

Vid servering:

Portionera ut äppelchutneyn på tallriken i tre klickar.
Lägg arancini i anknytning till äppelchutneyn.
Älgen i mitten av tallriken. Häll på önskad mängd sås och toppa köttet med krassen.
Samma gäller för vegetarisk/veganskt alternativ

DESSERT

Ta ut desserten 10 minuter före servering från kylskåpet.
Lägg upp på tallrik och ringla över havtornen.

 

Ha en fin kväll och smaklig måltid
önskar
Vännerna på Grändens mat

 

Allergier? Fråga oss gärna om vad maten innehåller.