På Grändens mat serverar vi julens smaker i tre serveringar, direkt vid bordet. Vi börjar med det kalla, går på det varma och avslutar med en gottegrisplatta. Jul vid bordet serveras kvällstid torsdag-lördag mellan 28 november-21 december.

NO.1 – KALLA

Varmrökt lax, fänkål, senap
Lufttorkad karré från Marsvinsholms utegrisar, rödbets- och äppelsallad
Gubbröra
Pizza med skånsk prästost, tångkaviar, rödlök
Ost från Vilhelmsdal, fikon
Grändens bröd med vispat smör

NO.2 – VARMA

Skånsk nattbakad fläsksida, grönkål
Korv från Södra kompaniet i Hagestad, råstekt brysselkål
Krispigt äpple, hasselnötter, salladslök
Sockerstekt potatis
Sky smaksatt med Petersborgssenap

NO.3 – GOTTEGRISPLATTA

Kardemummabrûlée med blodapelsin
Saffransbiscotti
Pepparkakstryffel
Brownie med kola, mandel, lingon

525/person
(måste beställas av minst två personer)

Allergier? Fråga oss gärna om vad maten innehåller.