Jul vid bordet

På Grändens mat serverar vi julens smaker i fem serveringar, direkt vid bordet. Jul vid bordet serveras kvällstid torsdag-lördag mellan 30 november och 16 december.

MENY JUL VID BORDET

TRE SORTERS BRÖD
vispat ansjovissmör, bröd, fröknäcke, skånsk lagrad grottost

PANKOPANERAD RIMMAD TORSK
currymajonnäs, syrad gurka, blekselleri, forellrom

HONUNGSSTEKT KYCKLING
potatispuré med prästost, krispig kål, syrlig svamp, vispat brynt smör med örter & vitlök, rostade nötter

ÄPPELSORBET
från Glassmakeriet

CHOKLADBROWNIE MED APELSINKOLA
ganache, kardemummaflarn

555/person


VEGETARISK MENY

TRE SORTERS BRÖD
vispat citronsmör, skånsk lagrad grottost

PANKOPANERAD SKÅNSK HALLOUM
currymajonnäs, syrad gurka, blekselleri, tångkaviar

ROSTAD ROTSELLERI
potatispuré med prästost, krispig kål, syrlig svamp, vispat brynt smör med örter & vitlök, rostade nötter

ÄPPELSORBET
från Glassmakeriet

CHOKLADBROWNIE MED APELSINKOLA
ganache, kardemummaflarn

555/person

 

Allergier? Fråga oss gärna vad maten innehåller.