Jul vid bordet
På Grändens mat serverar vi julens smaker i fem serveringar, direkt vid bordet. Jul vid bordet serveras kvällstid torsdag-lördag mellan 30 november och 16 december.
MENY JUL VID BORDET
TRE SORTERS BRÖD
vispat ansjovissmör, bröd, fröknäcke, skånsk lagrad grottost
PANKOPANERAD RIMMAD TORSK
currymajonnäs, syrad gurka, blekselleri, forellrom
HONUNGSSTEKT KYCKLING
potatispuré med prästost, krispig kål, syrlig svamp, vispat brynt smör med örter & vitlök, rostade nötter
ÄPPELSORBET
från Glassmakeriet
CHOKLADBROWNIE MED APELSINKOLA
ganache, kardemummaflarn
555/person
VEGETARISK MENY
TRE SORTERS BRÖD
vispat citronsmör, skånsk lagrad grottost
PANKOPANERAD SKÅNSK HALLOUM
currymajonnäs, syrad gurka, blekselleri, tångkaviar
ROSTAD ROTSELLERI
potatispuré med prästost, krispig kål, syrlig svamp, vispat brynt smör med örter & vitlök, rostade nötter
ÄPPELSORBET
från Glassmakeriet
CHOKLADBROWNIE MED APELSINKOLA
ganache, kardemummaflarn
555/person
Allergier? Fråga oss gärna vad maten innehåller.