Jul vid bordet

26 november–19 december

Vi serverar julens smaker direkt vid bordet. Vi börjar med det kalla, går på det varma och avslutar med en gottegrisplatta. Jul vid bordet serveras på kvällar torsdag-lördag mellan 26 november–19 december. Med reservation för att restaurangen är fullbokad. Se menyn här.

Take away Jultallrik

25 november–23 december

Julens smaker på en tallrik. Här får du många närproducerade varor som Brantevikssill, skinka från Marsvinsholms utegrisar och våra utsökta köttbullar. Det är möjligt att lägga till Janssons frestelse, gröt och givetvis något för gottegrisen. Går att beställa mellan den 25 november–23 december med reservation för slutförsäljning. Se menyn här.

Catering av julbord

25 november–23 december

Låt oss ta hand om julmaten i år! Vi erbjuder catering av vårt härliga julbord och något för gottegrisen mellan 25 november–23 december, med reservation för slutförsäljning. Minimum 10 portioner vid beställning. Se menyn här.

Julkonsert med Anna-Hanna Rosengren & Emil Fredberg

9 december

Kom i rätt julstämning med god mat och skön musik med musikalartist Anna-Hanna Rosengren & pianist Emil Fredberg. Julmusik blandas med annan skön musik. Fåtal platser kvar! Köp biljetter här.

Bästa julklapparna hittar du hos oss

Ge bort en dryckesprovning om vin, whisky, rom, gin eller öl med god mat. Se aktuella datum för alla våra provningar här. Vårens provningar släpps under oktober månad och läggs ut löpande med nya datum.

Presentkort på valfritt belopp är också alltid uppskattat att få.

Vi ser fram emot att få göra god mat till er även i jul!

Hälsningar,
David & André