JUL VID BORDET

25 november–18 december

Vi serverar julens smaker i fyra serveringar direkt vid bordet. Jul vid bordet serveras på kvällar torsdag-lördag mellan 25 november–18 december. Med reservation för att restaurangen är fullbokad. Se menyn här.

TAKE AWAY JULTALLRIK

25 november–23 december

Julens smaker på en tallrik med närproducerade delikatesser där vi även har ett vegetariskt alternativ. Det är möjligt att lägga till Janssons frestelse, gröt, julgodis och vår goda Vintermumma från Rscued. Går att beställa mellan den 25 november–23 december med reservation för slutförsäljning. Se menyn här.


CATERING AV JULBORD

25 november–23 december

Låt oss ta hand om julmaten i år! Vi erbjuder catering av vårt härliga julbord och något för gottegrisen mellan 25 november–23 december, med reservation för slutförsäljning. Minimum 8 portioner vid beställning. Se menyn här.

 

BÄSTA JULKLAPPARNA HITTAR DU HOS OSS

  • Ge bort en dryckesprovning om vin, champagne, whisky, rom, gin eller öl med god mat. Se aktuella datum för alla våra provningar här.
  • Anna-Lena Brudin & Jan Sigurd och Bror Tommy Borgström kommer till oss på standup & god mat. Se aktuella datum för vårens stund up och god mat här.
  • Presentkort på valfritt belopp är också alltid uppskattat att få.

Vi ser fram emot att få göra god mat till er även i jul!

Hälsningar,
David & André